Eőry Emese OMD

Kedves gyógyulást kereső Érdeklődő, szeretettel köszöntelek!
Eőry Emese vagyok, hagyományos kínai orvos, ápoló, természetgyógyász

Szeretnék bemutatkozni:
Dr. Eőry Ajándok lányaként és egy olyan Édesanya, Zsuzsa mellett felnőni, akiben szintén ott van a gyógyítás képessége, megalapozta a jövőmet a segítés útján. Nem jellemző rám, hogy a legkézenfekvőbb dolgokat válasszam, ezért erősen kerestem a saját utamat. Hatan vagyunk testvérek, három fiú és három lány, én vagyok a sorban a harmadik gyerkőc. Mindenki szép, tehetséges és okos és én nem éreztem biztosan a saját utamat, különféle kacskaringókat kezdtem bejárni életem útján, de egy biztos volt, hogy nagyon szeretek tanulni. 
Folyamatosan tanultam a természetgyógyász szakokat, először 1998-ban vizsgáztam fülakupunktúrás addiktológiából, akupresszúrából, majd 2000-2001-ben reflexológia és fitoterápia vizsgát tettem. 
A nyugati egészségügyben szerettem volna tovább bővíteni a tudásom, hiszen a fizikai test és a betegségek magas szintű ismerete nagyon fontos, de korai családalapításom mellett nem éreztem kivitelezhetőnek anyaként a nyugati orvosi egyetemet, így végül ápolóként végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karon 2007-ben majd ismét ugyanitt tanultam négy éven keresztül hagyományos kínai orvoslást a harbini Heilongjiang Egyetem kihelyezett magyarországi tagozatán a legjobb kínai orvosoktól, ezt pedig egy Kínában, Harbinban töltött 5. gyakorlati év zárta, ekkor kórházi körülmények között figyelhettük és vehettünk részt a kínai akupunktúrás orvosok gyógyító munkájában.
Kínában diplomáztam, majd itthon honosíttatva megkaptam a magyarországi engedélyt akupunktúrát és kínai mozgás-masszázsterápiát végezni 2016-ban.
Ezzel régi vágyam teljesült, hiszen ekkor már Édesapám mellett évek óta dolgoztam és gyógyító, segítő munkájában hosszú ideje részt vettem.
Gyermekkoromtól tapasztalom a szervezetben futó meridián pontok jótékony, erősítő, regeneráló hatásait és szeretnék ezzel a módszerrel minél több gyógyulni vágyó embernek segíteni.
Azt gondolom, hogy a gyógyulás összmunka...mi vagyunk a külső segítség, támogató erő, ami aktiválja a beteg test saját öngyógyító folyamatait és ekkor, ha a Lélek is változni, alakulni, fejlődni kész, létrejön a javulás, gyógyulás.
Ehhez nagyon-nagyon fontos megérteni, hogy miért lettünk betegek, mire tanít minket ez a betegség, mit szimbolizál, és szükséges a belső változás, átalakulás is a Vendég részéről.
Az akupunktúra ezt is segíti, a belső szervek erősítésén keresztül negatív érzéseink csökkennek és a Lélek megnyílik egy új élet lehetőségére akár a  "Lélekkapu-Shenmen" pontok segítségével, akár egyéb jótékony pontok aktiválásával.

Sok erőt kívánok a gyógyuláshoz, átlátva azt, hogy minden tapasztalás a fejlődésünket szolgálja! Gyarapodjunk az önszeretetben, ami elengedhetetlenül fontos, hogy ne a szenvedést válasszuk tapasztalásként, hanem engedjük meg a boldogságban és tudatosságban való fejlődést, átalakulást!

Áldott szép napokat kívánok szeretettel!

Eőry Emese
Hagyományos kínai orvos, természetgyógyász